POZOSTAŁE ZDJĘCIA / Dom na Słocinie (Rzeszów)
PODOBNE ARANŻACJE:

Dom na Słocinie (Rzeszów)

Głównym założeniem w projekcie była dominacja czerni i bieli, jako ulubionych \"barw\" Klientki. Jednak jej dwie nastoletnie córki mocno się sprzeciwiały aż tak daleko idącej mono-chromatyczności. Tak więc dół domu, gdzie mieszkają rodzice jest głównie dwubarwny, a góra, gdzie jest łazienka i pokoje córek jest znacznie bardziej kolorowa i tam najwięcej miały do powiedzenia dziewczyny. Ponadto, właściciele gustują w minimalnych rozwiązaniach, stąd gładkie, zabudowane powierzchnie w kuchni i surowy wizerunek sypialni. Wykończenie domu nie zostało jeszcze ostatecznie zrealizowane, więc niektórych zdjęć jeszcze brakuje (pokój dzienny, hall, wiatrołap). Z pewnymi inwestycjami Klienci postanowili się wstrzymać na jakiś czas, pozostawiając sobie czas jesienno-zimowy na zasłużony odpoczynek po intensywnych remontach i wydatkach.
Projektant: Diagonal